Afbeelding

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in sporthal Heuvelland Groesbeek

zondag 11 september 2016 9:00

GROESBEEK - Stichting Hebbes houdt op zondag 11 september haar halfjaarlijkse kinderkleding en speelgoedbeurs. Degenen die kleding en speelgoed willen inbrengen kunnen op donderdag 1 september tussen 19.00 en 20.00 uur een klantnummer afhalen tegen betaling van een euro in Sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8 in Groesbeek.

Eén klantnummer per persoon en 'op is op'. "U kunt uitsluitend najaars- en/of winterkleding inbrengen van baby tot jeugd. Vanwege het grote aanbod is de inbreng beperkt tot maximaal 20 stuks babykleding (tot en met maat 80) en maximaal 40 stuks kleding in de maten 86 tot en met 176. Klein babyspeelgoed maximaal 10 stuks, knuffels en puzzels maximaal 5 stuks. Overig speelgoed, spellen, kinderleesboeken et cetera mag onbeperkt ingebracht worden."

"Alles wat u inbrengt dient eigentijds, schoon en in goede staat te zijn. Kleding en speelgoed die niet aan de criteria voldoen, wordt door ons niet in de verkoop gebracht. Van de opbrengst is 75 procent voor de inbrenger en 25 procent voor Stichting Hebbes. Dat percentage wordt door de stichting gebruikt om de gemaakte onkosten te voldoen en het resterende wordt gedoneerd aan een vereniging, goed doel of stichting die zich inzet voor kinderen."

Inbreng van kleding en speelgoed is op zaterdag 10 september tussen 08.00 en 08.30 uur. De verkoop is op zondag 11 september tussen 09.00 en 13.00 uur. De entree bedraagt een euro en kinderen hebben gratis toegang. Uitbetaling en ophalen van niet-verkochte spullen is op zondag 11 september tussen 19.00 en 19.30 uur. De stichting is niet aansprakelijk voor vermiste spullen. Voor inlichtingen (niet voor klantnummers) kan men mailen naar: kledingbeurs.hebbes@hotmail.com.