Regionaal ondernemersontbijt

vrijdag 23 juni 2017 7:30

MILLINGEN - Iedere ondernemer heeft behoefte aan een sterk netwerk. Zakendoen met bekenden werkt nu eenmaal prettig en leidt tot nieuwe omzet. Daarom vindt er op vrijdag 23 juni een regionaal netwerkontbijt plaats. Hierbij zorgt gastspreker Herman Delwig voor boeiende gesprekken in een ontspannende en inspirerende omgeving. Een mooie kans om eens een keer buiten uw vaste netwerk nieuwe contacten op te doen of juist oude bekenden weer te spreken.

Alle ondernemers uit de (grote) regio Berg & Dal zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het ontbijt begint om 7.30 uur en zal rond 9.00 uur afgelopen zijn. Het vindt plaats bij restaurant De Thornsche Molen. Dit is de molen aan de Thornsestraat 20 in Persingen. De bijdrage voor de bijeenkomst bedraagt 15 euro per deelnemer. Dat is inclusief het ontbijt en de consumpties.

De organisatie van dit netwerkevenement is in handen van het bestuur van de Millingse Ondernemersvereniging. Lidmaatschap van deze vereniging is geen vereiste voor deelname. Iedereen is welkom. Een vergelijkbare ontbijtbijeenkomsten in Millingen zijn al enkele jaren een bron voor enthousiaste reacties, prachtige nieuwe inzichten en formidabele ideeën. Het is daarbij ook nog eens een keer leuk en lekker.

"Meld u zich per mail aan op info@millingseondernemers.nl. Als u vrijdag 23 juni na 9.00 uur naar uw volgende afspraak reist kunt u terugkijken op een heerlijk ontbijt en beschikt u over nog meer energie en inspiratie om er een succesvolle dag van te maken", aldus het bestuur van de Millingse Ondernemersvereniging.