Afbeelding

Live cd-opnames Monti Amundson bij Bluesmoose Radio

woensdag 31 mei 2017 20:00

REGIO - Op woensdag avond 31 mei is de Amerikaans Blues gitarist Monti Amundson te gast bij, het populaire Blues programma bij Omroep Berg en Dal, GL8 en Omroep Maasduinen.

In de regio veelbeluisterd en ook op I-tunes en online is Bluesmoose radio een van de beste beluisterde bluesprogramma’s wereldwijd. Inmiddels al bijna 14 jaar in de ether. Bluesmoose ontvangt gemiddeld eenmaal per maand live een blues-artiest, van wie opnames gemaakt worden voor hun radioprogramma. Ook worden er video-opnames gemaakt die ook geregeld bij Omroep Berg en Dal TV te zien zijn. Inmiddels zijn er meer dan 90 blues artiesten live bij Bluesmoose Radio geweest.

Monti Amundson oftewel Big Monti doet bij blueskenners die de jaren '90 hebben meegemaakt zeker een belletje rinkelen. De Amerikaanse gitarist en zanger, bracht succesvolle albums als The Mean Eighteen (1991) en I See Trouble (1996) uit. Het leverde hem vergelijkingen op met Stevie Ray Vaughan en Johnny Winter. Ondanks dat Big Monti niet hetzelfde commerciële succes behaalde, als bovengenoemde legendes bouwde hij wel een stevige live reputatie op in de VS en Europa.

Hij is weer helemaal terug van weggeweest en komt hij eindelijk weer naar Europa. Verwacht een avond vol intense roots en rock-‘n-roll van een gedreven performer, die je met zijn vurige gitaarspel en dito power stem tot diep in je ziel raakt. Van deze opnames zal een Live –cd gemaakt worden.

Publiek is welkom, entree is gratis. Aanvang is stipt 20:00 tot 22:00 uur in café-bar De Comm, Dorpsstraat 12 in Groesbeek. Meer info staat op www.bluesmoose.nl.