Muzikale wandeling in Berg en Dal

zondag 6 augustus 2017 12:30

Foto: Nic Limper

BERG EN DAL - Na een succesvolle eerste editie in 2016 keert het NJO dit jaar terug met een volledig nieuwe Muzikale wandeling in Berg en Dal. In onze prachtige omgeving kunnen wandelaars 6 augustus genieten van kwalitatief hoogstaande muziek van NJO- ensembles!

Startpunt is De Refter in Ubbergen. Voor wie deelneemt aan de eerste ronde is er voorafgaand (12.30 uur) een lezing over Otto Bartning:
’Kristallen in muziek en bouwkunst’ (Huis Wylerberg). Zij die deelnemen aan de tweede ronde, zijn natuurlijk ook welkom. Na de lezing bijten leden van SPRONG het spits af. Dit bijzondere ensemble zal een programma vol nieuwe geluiden presenteren.

"Hierna wandelt u door het bronnenbos, over vlonders door een enigszins moerassige gebied, een wandelbrug en neemt u het wandel pontje naar Persingen. In ’Zicht’ met een prachtig uitzicht van Natuurgebied ’t Zwanenbroekje en de heuvels van Beek Ubbergen, laat u zich de muziek van het Moretti Strijktrio goed smaken.

Vervolgens gaan we weer de paden op, de weilanden in, langs het Wylerbergmeer om te eindigen in het schitterende Huis Wylerberg. Daar zorgen de strijkers en blazers van het Intercontinental Ensemble met zijn negenen voor bovenaards mooie muziek.

Voor concertkaarten bezoekt u de site: NJO muziekzomer.nl. Voor de lezing gelieve u zich tevoren aan te melden via www.wylerbergkring.eu. Daar staat ook de routebeschrijving van de wandeling als we het terrein van de Refter verlaten."