Eten met mantelzorgers: weer in Millingen

maandag 7 augustus 2017 11:45

MILLINGEN - "Op maandag 7 augustus kunt u als mantelzorger in Millingen weer een hapje met ons mee komen eten. Vorige maand was de start en het was een groot succes!"

Het is bedoeld voor mensen die de zorg hebben voor anderen die extra zorg nodig hebben. Familie, een vriend, een buur of iemand anders. In Groesbeek komt al een aantal mantelzorgers bij elkaar om samen een hapje te eten. Ook daar is het een succes. "Daarom organiseren we dit ook in Millingen." Een deelnemer vertelde de vorige keer: “Ik vind het heel fijn. Je bent er even tussenuit. Je zit aan tafel met andere mantelzorgers, ontmoet mensen in dezelfde situatie. Dat is ook prettig."

De maaltijd in Millingen is steeds op de eerste maandag van de maand. Je bent als mantelzorger welkom. De maaltijd is in gasthuis Sint-Jan de Deo in Millingen. De start is om 11.45 uur en we zijn tegen 13.15 uur uitgegeten. "Je kunt je aanmelden voor 31 juli op werkdagen tot 13.00 uur via Mantelzorg Berg en Dal: 085 0406066 of door een mail te sturen naar info@mantelzorgbergendal.nl. Er zijn voor mantelzorgers geen kosten aan verbonden."