Gespreksgroep voor nabestaanden van kankerpatiënten

Algemeen

REGIO - Het overkomt ieder mens: afscheid moeten nemen van mensen die je dierbaar zijn. Afscheid van een partner, moeder, vader, kind, broer, zus of vriend(in). Dit is een verdrietig en intensief proces, dat ieder op zijn of haar eigen manier beleeft.

Steun van mensen uit uw omgeving is belangrijk en kan veel betekenen. Er kan echter een moment komen dat u behoefte heeft aan meer: het delen van ervaringen en verdriet met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

De in 2014 gestarte gespreksgroep voor nabestaanden van kankerpatiënten, onder begeleiding van Mieke Hendriks uit Groesbeek, is op 6 januari afgesloten met een laatste bijeenkomst. Vanaf april 2015 zal het Inloophuis Groesbeek weer van start gaan met een nieuwe gespreksgroep. In twaalf bijeenkomsten (eens per maand) delen lotgenoten hun ervaringen en worden zij ondersteund in hun rouwproces.

Elke maand komt een ander onderwerp aan bod. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 7 april van 20.00 tot 22.00 uur. De vervolgbijeenkomsten zullen plaatsvinden op dinsdagavond 5 mei, 2 juni, 7 juli, 4 augustus, 1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december 2015, 5 januari, 2 februari, 1 maart 2016.

"Heeft u interesse en/of wilt u meer weten over deze of andere activiteiten van het Inloophuis Groesbeek? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. U mag natuurlijk ook gewoon een keer bij ons binnenlopen. Het Inloophuis Groesbeek wordt gehouden bij De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Het Inloophuis is er voor iedereen uit Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Beek-Ubbergen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Heumen, Malden, Mook, Molenhoek, Middelaar, Milsbeek, Gennep, Ottersum. Meer informatie is te verkrijgen via 024-675 6071 (dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 16.00 uur, woensdag tussen 13.00 en 21.00 uur), info@inloophuisgroesbeek.nl en staat op www.inloophuisgroesbeek.nl.

Uitgelicht

Digitale krant