Langer zelfstandig blijven wonen in Beek en Ubbergen

Algemeen

BEEK-UBBERGEN - Om op een prettige manier langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen wordt er op zaterdag 12 september in het Beekse kulturhus met dat thema een start gemaakt.

Iedere oudere, bewoner, mantelzorger, vrijwilliger of professional uit Beek of Ubbergen is zaterdag 12 september van 14.30 tot 17.00 uur welkom in het Kulturhus aan de Roerdompstraat in Beek. Ook is de organisatie benieuwd naar de ideeën, die de aanwezigen hebben over het langer zelfstandig thuis wonen. Iedereen kan meedenken en -praten. Men kan ook actief bijdragen aan de uitvoering van de ideeën, of men wil gewoon wat meer weten over het betreffende onderwerp. Iedereen kan gewoon binnen lopen de koffie staat vanaf 14.00 uur klaar.

Het programma van de middag is als volgt:
14.00 uur: Ontvangst en uitleg in de Foyer van het Kulturhus
14.30 uur: Verdiepende themasessie in Groepen
15.45 uur: Informatiemarkt, samenkomst met een hapje en een drankje
17.00 uur: Einde bijeenkomst.
Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst in november 2014 toen bijna tweehonderd inwoners, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals uit Beek en Ubbergen zich bogen over langer zelfstandig thuis wonen. Er zijn toen belangrijke thema's geformuleerd en er is toen veel kennis gedeeld. Men hoopt dat het nu ook weer het geval zal zijn.
Samen Beek-Ubbergen is een initiatief van de gemeente Groesbeek, Oosterpoort, Stichting Welzijn Groesbeek en ZZG Zorggroep

Uitgelicht

Digitale krant