Dynamic Tennis Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - De vakantie loopt ten einde. Tijd om in beweging te komen! Kwiek Groesbeek maakt zich na de afsluiting van een leuk seizoen Dynamic Tennis weer op voor het nieuwe seizoen. In augustus wordt er weer gestart met zowel mensen uit Groesbeek als wel mensen uit de omgeving.

Dynamic Tennis is aangepast tennis in een sporthal. Het wordt gespeeld met een zachte bal, op een kleiner veld, met een lichter en kleiner racket, met de regels van tafeltennis.

Er wordt op vrijdagochtend in Groesbeek gespeeld van 9.30 tot 10.30 uur in sporthal Heuvelland. "We spelen gemengd – dus dames en heren - en de leeftijdscategorie is veertigplus. Jonger is geen probleem. Er wordt dubbel- en enkelspel gespeeld. Het gaat er meestal (quasi) hard aan toe om de nodige punten te kunnen scoren.

Misschien denkt u: ‘Ik wil ook weleens meer bewegen.’ Dan bent u bij dit tennisspel aan het goede adres en kunnen we dit samen mogelijk maken. In een ongedwongen en sportieve sfeer, de lat ligt niet te hoog en in uw eigen tempo.

U kunt vrijblijvend enkele malen meespelen om te kijken of Dynamic Tennis iets voor u is, aanmelden is niet nodig. Even een uurtje samen spelen en uitrusten bij een kopje koffie of thee en soms wat lekkers.

Wilt u het eens proberen? Momenteel kunnen we nog enkele nieuwe leden plaatsen. Kijk voor meer informatie op www.kwiekgroesbeek.nl of bel Marian Schijf 06 13260571."

Uitgelicht

Digitale krant