Nieuws van schietsport- club en majorette-wirlgroep

Algemeen

MILLINGEN - Het sportseizoen voor de jeugd gaat weer van start. Elke maandag en dinsdagavond kan er weer geschoten worden met geweer of kruisboog bij de jeugdafdeling van de schietsportclub OEV.

Ben je 10 jaar of ouder kom gerust eens langs. We oefenen van 18.30 tot 20.00 uur achter in de Dreuge tent (zij-ingang). Een gezellige avond met leeftijdsgenootjes waar je leert dat schieten een sport is en geen geweld. Schieten goed is voor je concentratie en zelfbeheersing. Er wordt geschoten in onderlinge competities en tijdens toernooien.

Op woensdag en donderdag kan er weer worden gedanst bij de majorette-twirlgroep van OEV. Op woensdag trainen de meisjes van 4 tot 7 jaar bij de pomponsgroep van 14.30 – 15.30 uur. Op donderdag wordt er door de meiden van 8-12 jaar getraind van 18.00-19.30 uur, en aansluitend van 19.30-21.30 door de meiden van 13 jaar en ouder.

Naast dansen wordt er ook gewerkt aan conditie en houding. Interesse: kom vanaf 5 september gerust kijken en doe gratis een paar keer mee! Verdere informatie staat op www.oev-millingen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant