Afbeelding

Kermis in De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – Ook dit jaar kan men weer kermis vieren in cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek.


Dinsdagavond 6 september wordt er een meezingavond / liederentafel gehouden in het theatercafé van De Mallemolen. Meezingers van Nederlandse, Duitse en Groesbeekse bodem kan men meezingen onder begeleiding van Hemmie Hermsen. Leden van smartlappenkoor Ochaarm zullen op deze avond ook aanwezig zijn. De toegang tot deze Liederentafel is geheel gratis en er worden gratis warme hapjes geserveerd. De aanvang is om 20.00 uur.

Woensdagmiddag 7 september – de laatste dag van de Groesbeekse kermis - vindt er in de grote zaal van De Mallemolen een dansmiddag plaats met muziek van het orkest Aldorum. Deze doorgewinterde muzikanten laten de aanwezigen de sfeer proeven van de kermismuziek zoals die vroeger in Groesbeek plaatsvond. Natuurlijk is er volop ruimte om met de voetjes van de vloer te gaan. De aanvang van deze dansmiddag is 14.00 uur. De toegang is gratis en er worden gratis hapjes geserveerd. Meer informatie staat op www.mallemolengroesbeek.nl.

Uitgelicht

Digitale krant