Afbeelding

Een bijzondere jas voor Henk

Algemeen

GROESBEEK - Dit voorjaar vond in de Jaarbeurs in Utrecht de Support 2016 plaats. Dit is een beurs voor iedereen die zelf, of in zijn of haar omgeving, te maken heeft met de gevolgen van een fysieke beperking.

Twee ergotherapeuten van Kalorama, Ans Huvenaars en Tessa Evers, bezochten de beurs. Bij aankomst werd hun aandacht al snel getrokken door een grote wensboom. Door je wens in de boom te hangen kon je een orthesejas voor iemand winnen.

Een orthesejas is een jas die helemaal op maat gemaakt wordt, zodat deze makkelijk gedragen kan worden in een rolstoel. Ans en Tessa dachten meteen aan hun cliënt Henk Priester die al heel lang bij Kalorama woont. Tot ieders verrassing kwam deze zomer het bericht dat de wens van Ans en Tessa in vervulling gaat! Rekening houdend met de maat, mogelijkheden en voorkeuren van Henk is er een praktische jas gemaakt die er ook nog eens prachtig uitziet! Donderdag 15 september was het zover. Henk kreeg de jas overhandigd door de makers van de jas: de RZ Groep. De jas past fantastisch en wat is Henk blij! Reden voor een klein feestje bij Kalorama.

Jas in de kleuren van NEC
"Wat een leuk bericht toen we hoorden dat wij met onze wens gewonnen hadden", vertelt Tessa Evers enthousiast. "Wij zijn van mening dat Henk, als trouwe supporter van N.E.C. wel zo'n jas verdient. Henk slaat geen wedstrijd in de Goffert over en is altijd van de partij, in weer en wind", gaat Tessa verder. "De jas is echt super mooi geworden en helemaal in overleg met Henk op maat gemaakt. Natuurlijk in de kleuren rood en groen en mét het embleem van NEC!"

Uitgelicht

Digitale krant