Afbeelding

Gezellige kick-off dag bij Switch

Algemeen

MILLINGEN - Zondag 18 september om 12.00 begon de Switch kick-off met een clinic voor coaches, maar ook voor trainers en ouders, met als onderwerp 'coaching'. Onder leiding van Joost Vermeesch (trainer dames 1) kregen de coaches zeer nuttige informatie over het coachen.

Om 13.30 uur begonnen de diverse oefenwedstrijden. Zo speelde dames 1 tegen Trivos D1 uit Wijchen, Dames 2 trad aan tegen Kidang D2 uit Bemmel en de meisjes C1 speelde tegen Pegasus C1 uit Nijmegen. De meisjes A1 speelden een driekamp tegen Ikaros A1 uit Groesbeek en Pegasus A1 uit Nijmegen.
Een mooie test om te kijken hoe de teams ervoor staan zo vlak voor de start van het nieuwe seizoen. Dames 1 gaat haar thuiswedstrijden weer op zaterdagmiddag om 16.30 spelen. De eerste is op zaterdag 1 oktober tegen Arvevo D2 uit Arnhem.

Na de wedstrijd van de C1 was er voor onze jeugdleden een Meet&Greet met ex-Switch speelster Iris Scholten. De meiden konden vragen stellen en op de foto met Iris. Iris speelt in Jong Oranje en in het Talentteam Papendal.

Een mooie sportieve start van het seizoen 2016-2017! De technische commissie / Switch kan terugkijken op een gezellige middag.

Uitgelicht

Digitale krant