Afbeelding

Crisis bij Den Zuuten Ienval

Algemeen

GROESBEEK - Toneelvereniging Den Zuuten Ienval is bezig met de voorbereidingen van weer een nieuwe reeks voorstellingen van het blijspel Midlifecrisis en andere nonsens.

Sjors gaat samen met vriend Simon een biljart te kopen. De ruimte boven de garage wordt daarvoor in orde gemaakt. Hij is alleen 'vergeten' het zijn vrouw Els te vertellen. Die vindt toch al dat Sjors aan zijn tweede jeugd is begonnen en spreekt van een midlifecrisis. De oude spullen boven de garage worden verkocht. Gelukkig heeft Els niets in de gaten omdat haar zuster Iris en diens psychologe alle aandacht claimen. Huishoudster Ans en tuinman Jacob hebben wel iets door, maar houden zich wijselijk op de vlakte. De zusters Simone en Rianne stranden met autopech en maken de chaos compleet. En dan is er nog de monteur van het alarm, die een vreemde rol speelt. Zeker nadat er ook nog eens gestolen wordt. Els is de wanhoop nabij, maar wordt bijgestaan door een politieagente. En Sjors houdt zich stil, bang dat het allemaal uitkomt. Kortom: een crisis vol kolder, leugen en bedrog.


De voorstellingen vinden plaats op zondag 6 november om 19.00 uur, op 11 en 12 november om 20.00 uur, op 13 november om 19.00 uur en op 18 en 19 november om 20.00 uur. De voorstellingen vinden plaats in zaal De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek. Toegangskaarten kosten 9,- euro en zijn te reserveren via www.denzuutenienval.nl. Ook kunt u dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur bellen naar de reserveerlijn: 024 3578390.

Uitgelicht

Digitale krant