Afbeelding

Feestelijke opening BSO-Zuid

Algemeen

Foto: Jan Peters

GROESBEEK – Afgelopen zaterdag is onder toeziend oog van wethouder Erik Weijers, het bestuur van de Stichting Nijerf en belangstellenden BSO-Zuid officieel geopend. Speciaal voor deze gelegenheid was Treffersmascotte Doerak uitgenodigd om de opening te verrichten.

"We willen meer zijn dan alleen een opvang", sprak Ilja Wennekers, samen met Betty Geurts het bestuur van BSO-Zuid toe. "We willen ook een plaats zijn waar kinderen lekker actief kunnen zijn, kunnen sporten, kunnen genieten, een plaats waar de kinderen graag zijn en met plezier naar toe komen."

Na het officiële gedeelte, konden de kinderen genieten van een voorproefje van het aanbod van BSO Zuid. In de groepsruimte werd er gespeeld en werden er onder begeleiding van pedagogisch medewerkster Sanne Peters sportieve creaties gemaakt, terwijl in de gymzaal een uitdagend parcours was uitgezet. Maar ook buiten was er van alles te beleven. Naast klimmen en springen op het springkussen werd er een ouderwets stoeprandspel gespeeld en konden de kinderen mee met een rondje in De Stint (een gemotoriseerde bolderkar waarmee de kinderen op school worden opgehaald).

BSO-Zuid is gevestigd op sportpark Zuid in het clubgebouw van De Treffers. De sportieve buitenschoolse opvang zit daar op dezelfde verdieping als Pluryn. Meer informatie over BSO-Zuid en de contactgegevens staan op www.bsozuid.nl.

Uitgelicht

Digitale krant