Afbeelding

Schoolvolleybaltoernooi Switch'87

Algemeen

MILLINGEN - Ook dit jaar organiseert Switch '87 weer een schoolvolleybaltoernooi in de herfstvakantie en wel op dinsdag 25 oktober van 10.00 - 14.00 in sporthal De Duffelt in Millingen.

Dit toernooi is voor alle kinderen van de basisscholen uit de polder. Om de kinderen bekend te maken met het volleybal, de technieken en de spelregels is er in de voorafgaande weken voor de groepen 3 tot en met 8 tijdens de reguliere gymlessen, clinics gegeven door trainers van de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) en van Switch '87.

Ben je sportief en lijkt volleyballen je leuk, vorm dan samen met een aantal vriendjes/klasgenootjes een team van minimaal vier kinderen en meld je aan bij je meester of je juf op school. Die hebben een aanmeldingsformulier gekregen en kunnen daarmee inschrijven.

De teams moeten zich inschrijven vóór 19 oktober, een inschrijfformulier kun je downloaden via www.switch87.nl. Lukt het nu niet om met een team in te schrijven, neem dan rechtstreeks contact op met Els Boer (corelsboer@xs4all.nl).

Uitgelicht

Digitale krant