Rabobank stimuleert Millingse Koningsdag

Algemeen

MILLINGEN - Het organiseren van Koningsdag is en blijft financieel een zware dobber. Bij het organiserende comité van de Deurdouwers is er echter recentelijk licht aan de horizon verschenen. De Rabobank heeft een bedrag van 3.000, euro geschonken voor de aanschaf van een toiletwagen en evenementenmeubilair.

Dit betekent dat de organisatie nu geen kosten meer heeft voor het huren van een dergelijke wagen en voor het huren van tafels en stoelen, hetgeen weer tot gevolg heeft dat er enige rek is gekomen in kosten van de organisatie. De Rabobank maakt het hier mee mogelijk dat in Millingen aan de Rijn nog jarenlang op grootse wijze Koningsdag gevierd kan gaan worden. Dat de vereniging met deze geste van de Rabobank zeer verguld is kunt u zich voorstellen. Belangrijk is dat geheel Millingen daarvan kan mee profiteren.

In het kader van de besteding van de donatie kunnen wij u zeggen dat inmiddels een toiletwagen is aangeschaft en dat de aankoop van de rest in een vergevorderd stadium is.

Mede dankzij het feit dat we daarnaast van Peter en Carla Smits (café De Kastanje) een vijftigtal stoelen hebben ontvangen kunt u komende Koningsdag comfortabel en gezellig zitten. Uiteraard informeren wij u te zijner tijd over de nadere invulling van Koningsdag 2017.

De Deurdouwers zijn bereid toiletwagen en meubilair (statafels, tafels, stoelen en parasols) te verhuren. Op onze web site vindt u vanaf volgend jaar alles wat u over de verhuur wenst te weten. Dank aan Peter en Carla van de Kastanje en aan de Rabobank.

Uitgelicht

Digitale krant