Afbeelding

History Sounds on kersttour

Algemeen

GROESBEEK - "Hoe zou u het vinden als wij op zaterdag 17 december bij u komen zingen?" Zo begon een paar maanden geleden de oproep van History Sounds uit Groesbeek aan zorg- woon- en overige instellingen. De reacties waren meer dan genoeg en de kersttour was geboren.

Op liefst zes locaties zal er gezongen worden. De kersttour start om 10:30 uur op de Meent, 11:30 uur op Woongroep Dennenheuvel, 13:30 uur bij 't Groeske, aansluitend om 14:30 uur in de Kloostertuin, om 15:45 uur op Zorgcentrum De Wolle Wei. De hele ronde zal om 17:00 worden afgesloten tijdens het Feest van Licht op Museumpark Orientalis.

De optredens staan natuurlijk in het teken van kerst, maar ook van liedjes die passen bij de tijd van het jaar. Nederlands- en Engelstalige nummers als Halleluja, White Christmas, Gelukkig Kerstfeest en nog veel meer. "Wilt u komen luisteren? Bij 't Groeske en Orientalis staan wij buiten. Wij verheugen ons op de Tour. En hopen voor een fijne inbreng te zorgen tijdens het familiebezoek met koffie en kerstkransjes. Jammer genoeg hebben we niet aan alle aanmeldingen kunnen voldoen, maar wie weet is hiermee een terugkerende happening ontstaan."

Uitgelicht

Digitale krant