Afbeelding

Kerstgeschenken… een kerstviering met Cantantes

Algemeen

MOOK - Op 17 december is er in de kerk in Mook een kerstviering die verzorgd wordt door de Mookse zanggroep Cantantes. De Cantantes, onder leiding van Elske van Thoor, is een meerstemmige vrouwenzanggroep bestaande uit 20 enthousiaste vrouwen.

Traditiegetrouw verzorgt deze zanggroep voor de mensen in Mook en omgeving een kerstviering. Dit jaar is het thema 'kerstgeschenken'. Zoals de herders geschenken brachten, zo bieden de Cantantes u hun kerstgeschenken aan. Het koor wil laten delen in wat het mooi vindt en hoopt een ieder daar blij mee te maken. Cantantes heeft een keus gemaakt uit gedichten, teksten, films en boeken. Natuurlijk en vooral ook uit liederen, want als Cantantes iets als een geschenk ervaren, dan is het wel muziek. De kerstgeschenken hebben te maken met donker en licht. Komt allen en luister of er iets voor u bij is.

Om 19.45 wordt er begonnen met een samenzang van bekende kerstliederen. Om 20.00 uur begint het uitpakken van de geschenken!

De kerstviering met de Cantantes is in de Sint-Antoniusabtkerk aan het Dorpsplein in Mook. Om 19.45 uur start de viering.

Uitgelicht

Digitale krant