Jeugdig Groesbeekse Boys verslaat Hatert

BREEDEWEG - Ook in de uitwedstrijd tegen Hatert, de nummer laatst van de competitie, moest trainer Camiel Jager puzzelen om een basiselftal samen te stellen. Diverse spelers moesten de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Blessures en schorsingen spelen de ploeg uit Breedeweg parten. Desondanks wist de jeugdige ploeg tegenstander Hatert over de knie te leggen. Eindstand 1-3 in het voordeel van de geel-zwarte formatie. Door deze overwinning blijft de ploeg op een mooie vierde plaats van de ranglijst staan.

Gedurende de gehele wedstrijd was Groesbeekse Boys de betere ploeg. Op het deels gladde en daardoor moeilijk te bespelen veld, kwam Groesbeekse Boys in de eerste helft op een verdiende 0-1 voorsprong. Doelpuntenmaker was Maarten van den Burg. Ondanks enkele goede kansen bleef deze stand tot aan de rust op het scorebord staan. Na de thee bracht Thom Jochoms met een kopbal uit een corner de stand op 0-2. Hatertspeler Luuk Smeekens bracht de spanning terug in de wedstrijd door de 1-2 te scoren. Doordat Groesbeekse Boys, ondanks de goede mogelijkheden, verzuimde de marge te vergroten, bleef het tot aan het einde van de wedstrijd spannend. Door de 1-3 van invaller Jesse Peters, kort voor het eindsignaal werden de drie punten definitief veiliggesteld.

Zondag 11 december speelt Groesbeekse Boys haar laatste (thuis)wedstrijd van het jaar 2016. Tegenstander op sportpark Breedeweg is Vianen Vooruit. Deze tegenstander uit de voormalige KNVB-competitie zuid staat op de zesde plaats met zes punten achterstand op Groesbeekse Boys. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur. Na afloop van deze wedstrijd wordt het eerste deel van de competitie met de trouwe supporters en sponsoren afgesloten. Discotheek 'Just Me' zorgt in de kantine voor de juiste sfeer.