Afbeelding

Programma pronkzitting Groesbeek bekend

Algemeen

Foto: Andrew Helder

GROESBEEK – Zaterdagavond 28 januari organiseert De Mallemolen een nieuwe editie van de traditionele pronkzitting. Het belooft een carnavaleske avond te worden met veel diverse buutreedners en artiesten, die zowel landelijk als lokaal bekendheid genieten en al eerder hun weg vonden naar dit plaatselijk evenement.

De zittingen waren in voorgaande jaren in no-time uitverkocht. Een viertal buutreedners met naam zullen achter de buutton op het podium plaatsnemen: Andrew Helder, Jo Schoofs, Rien Bekkers en Rob van Elst. Artiesten en carnavalsschlagergroepen als 't Zeivertröpke, Alt van Huus, De Prinsensenaat, De Restantjes en Alfred Arts zullen ook hun medewerking aan deze avond verlenen.

Als speciale act verzorgt showballet Poertwa uit Eersel een optreden. Prins Unnenie de 57ste Hans Kersten van carnavalsvereniging De Feestneus en Prinses Ida van carnavalsvereniging Net Aecht zijn ook aanwezig met hun gevolg. Het belooft een ouderwetse gezellige en bonte avond te gaan worden, die wordt gepresenteerd door Bas Wegh.

Voor de muzikale omlijsting van het geheel draagt het feestorkest Oajum Zat zorg. De zaal van De Mallemolen is om 19.15 uur geopend; de pronkzitting begint om 20.11 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen aan de receptie van De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Meer informatie staat op www.mallemolengroesbeek.nl.

Uitgelicht

Digitale krant