Home-Start Berg en Dal is op zoek naar vrijwilligers!

Algemeen

REGIO - Ben jij die nieuwe vrijwilliger die een ochtend of middag in de week de tijd heeft voor een gezin met jonge kinderen? Je biedt het gezin een luisterend oor, vriendschap, ondersteuning en gezelligheid.

Op sommige momenten is voor een gezin een steuntje in de rug welkom. Iemand die tijd en aandacht heeft voor ouders en kinderen zodat ze de kans en de rust krijgen om de positieve draad weer op te pakken. Samen koffie drinken en praten, met de kinderen spelen, praktische hulp ontvangen, samen een uitstapje maken. Net zoals die buurvrouw van vroeger, die er gewoon even was. Home-Start ondersteunt veel verschillende typen gezinnen en juist die verschillen maken het voor de vrijwilliger boeiend.

"Heb jij een paar uur per week zin en tijd om een vrijwilliger van Home-Start te zijn? Dan bieden wij je een voorbereidende cursus, interessant vrijwilligerswerk dat voldoening geeft, gezellige contacten met andere vrijwilligers, ondersteuning en begeleiding door de Home-Start coördinator. Wij vragen van jou aandacht en tijd, een positieve levenshouding en ervaring in het opvoeden van kinderen, die je met een andere ouder wilt delen. Begrip en inlevingsvermogen zijn belangrijker dan diploma's."

Bel voor meer informatie of voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Anne van den Berg, Coördinator van Home-Start van Forte Welzijn: 085 0406066 / 06 19981000.

Uitgelicht

Digitale krant