De Treffers laat punten liggen

WERKENDAM - De Treffers heeft de drie punten niet meegenomen uit Werkendam. Na een mindere eerste helft werd de tweede helft beter gevoetbald, echter zonder resultaat.

Kozakken Boy's begon vol druk en gaf geen ruimte aan de uitploeg. Daarmee had De Treffers moeite en zat de ploeg wat minder in de wedstrijd, zodat ze in de eerste helft geen kansen creëerde. In de tiende minuut had Kozakken Boy's een grote kans maar Niels Kornelis wist zijn doel schoon te houden.

Daarna had Pim Balkenstein de mogelijkheid om de score te openen maar keeper den Hartog wist ternauwernood redding te brengen. Na een half uur spelen kwam Wesley Meeuwsen in de vijandelijke zestien in balbezit, schudde een tegenstander van zich af en werd na de grond gewerkt, maar de scheidsrechter vond dit niet voldoende voor een strafschop. Net voor rust zette Jan Willem Stronks een prima sliding op de bal in waardoor de bal van richting veranderde, maar scheidsrechter Bijl vond het voldoende voor een penalty waarna Tavares de 1-0 maakte. Stronks raakte hierbij geblesseerd en liep een hersenschudding op.

In de tweede helft nam De Treffers de wedstrijd in handen en had diverse kansen om op gelijke hoogte te komen. De intenties van De Treffers waren duidelijk, zij waren op zoek naar de gelijkmaker. Deze leek er ook te komen toen Robert de bal bij Frenk Keukens bracht. Frenk gaf de bal voor waarna Wesley Meeuwsen de lat raakte. Net voor het einde kreeg Pim Balkenstein nog een kans om gelijk te maken met een prima kopbal maar keeper Den Hartog wist met een katachtige reflex redding te brengen. De Treffers had meer verdiend dan de nul punten, gezien de tweede helft was een gelijkspel op zijn plaats geweest.