Dames Switch '87 verliezen opnieuw van Heyendaal

Algemeen

MILLINGEN - Helaas wisten we op deze donderdagavond geen revanche te nemen op Heyendaal en verloren weer met 1-3.

We kwamen vanavond niet lekker uit de startblokken en dat was niet raar na een slechte warming-up waarin we meer bezig waren met de hoogte van het net dan met inslaan. We kwamen snel op een grote achterstand en stonden flink onder druk in de servicepass. Onze eigen service was behoorlijk, maar Heyendaal had er vaak genoeg een antwoord op. De opgelopen achterstand bleek niet meer in te halen en dus verloren we met 18-25.

In de tweede set gingen we op het niveau van de eerste set door. Er slopen echter steeds meer fouten in het spel en we speelden met weinig overtuiging. Omdat Heyendaal nu ook iets meer fouten maakte ging het nagenoeg gelijk op. Met een paar mooie ballen van Ruth en services van Susan konden we de set naar ons toetrekken, 25-23.

De derde en vierde set hadden hetzelfde verloop. We konden gewoon niet meedoen met het spel van Heyendaal. Zij hadden een erg goed blok, zaten er verdedigend heel vaak bij en met hun services zetten zij ons stevig onder druk. We konden geen vuist maken en hadden meer dalen dan pieken. Daarbij was onze service ver onder de maat. Geen enkele serviceserie werd er gemaakt, het was te vaak één bal goed en de volgende slecht. We verloren beide sets met 17-25.

Dus slechts één puntje in de laatste wedstrijd van Bo, die zich gaat voorbereiden op het moederschap. Gelukkig is ze zoveel als mogelijk bij de wedstrijden. Op zaterdag 4 maart spelen we om 18.00 een thuiswedstrijd tegen Renswoude. Hopelijk gaan we dan weer knallen.

Uitgelicht

Digitale krant