Deelnemers gezocht kunst & kitsch route

Algemeen

GROESBEEK - In het weekend van 10 en 11 juni wordt een kunst & kitsch route georganiseerd. Dit is een verwijzing naar de kunstroute die voorheen gehouden werd, maar dan net even anders! Dit omdat er nu ook amateurkunstenaars mee kunnen doen!

Mariëlle Poelen en Coby Poelen zijn de drijvende krachten achter dit evenement. Het wordt een laagdrempelige expositie van amateur- en professionele kunstenaars die hun werk tentoonstellen in hun eigen omgeving. Op deze manier hopen zij de kunst in de brede zin onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. Gewoon op de fiets, wandelend of met de auto erop uit om kunst te kijken en ervan te genieten. Iedereen die schildert, tekent, fotografeert, iets creëert met glas, hout, steen, papier, keramiek, stof, et cetera en dit graag eens aan anderen wil laten zien kan zich aanmelden om mee te doen.

Voorwaarde is dat het binnen Groesbeek is om de route niet al te groot te maken. Mocht je mee willen doen en je hebt geen eigen atelier of locatie, dan kun je ook met een andere deelnemer een ruimte delen. Het uitgangspunt is om in een laagdrempelige sfeer kunstenaar en bezoeker bij elkaar te brengen Heb je zin om mee te doen of heb je een leuke locatie die je ter beschikking zou willen stellen ( denk aan een mooie schuur, overkapping, tuinhuis of tuin) meld je dan aan! Als je niet veel werk hebt kun je denken aan een duopresentatie.

Meer informatie kun je vinden op www.kunstenkitschroute.com of mail naar kunstenkitschroute@gmail.com

Uitgelicht

Digitale krant