Afbeelding

Twintig tenniskids tijdens Indian Wells in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - De eerste tenniskidswedstrijden zijn op zondag 19 maart weer van start gegaan! Tennisvereniging Groesbeek heeft liefst 4 teams: 1 rood team en 3 oranje teams. Die zondag moest Oranje 1 'thuis' spelen, de overige teams speelden 'uit'.

Er waren twintig kinderen van vier verenigingen uit de regio en er is sportief en fanatiek getennist. Gelukkig bleef het droog! Elke speeldag van Tenniskids staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Deze keer was het thema Indian Wells. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Op zondag 2 april speelt het het andere oranje 1 team 'thuis'. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. De wedstrijden gaan rond 9.30 uur van start. Aansluitend is de open dag bij tennsivereniging Groesbeek. Dit is een mooie gelegenheid om zelf eens een balletje te komen slaan. Dit kan zowel op de tennisbaan als op de midgetgolfbaan. Op www.tvgroesbeek.nl staat meer informatie over activiteiten en bijhorende tijden van deze open dag.

Uitgelicht

Digitale krant