Afbeelding

Gratis tennisclinics bij tennisvereniging Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land.

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom houdt tennisvereniging Groesbeek op zondag 2 april een open dag.

Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er diverse tennis clinics en is iedereen welkom op het tennispark aan de Cranenburgestraat 23a in Groesbeek. Inschrijven voor deze clinics kan op de dag zelf. Er zijn verschillende tennis clinics voor jong en oud. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Tevens is het mogelijk om tussen 10.00 en 17.00 uur zelf een balletje te komen slaan. Bezoekers hoeven alleen maar de sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen. Ook het midgetgolf park is tussen 10.00 en 17.00 uur geopend is op deze dag vrij toegankelijk (even aanmelden in de kantine).

Tussen 9.00 en 11.00 uur spelen de tenniskids de Worldtourcompetitie. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Iedereen is welkom! Op www.tvgroesbeek.nl staat meer informatie over deze open dag.

Uitgelicht

Digitale krant