Onnodig verlies DVSG

GROESBEEK - DVSG trad zondag aan tegen middenmoter NSVV FC Kunde uit Nijmegen. De trainer had zijn elftal weer op enkele plekken moeten aanpassen naar aanleiding van een aantal blessures.

Kunde start voortvarend door DVSG gelijk op eigen helft vast te zetten.Na een 10-tal minuten ontrekt DVSG zich van deze dadendrang en komt zelf aan voetballen toe. In de 15e minuut zag Menno Sillessen zijn vrije trap rakelings voorbij gaan nadat alles en iedereen deze miste.1 minuut later kreeg Kunde zijn mogelijkheid om de score te openen maar de DVSG doelman verijdelde dit. In de 20e minuut kwam DVSG op voorsprong door Guus Ebbers die een goed beoordeelde lange trap goed verwerkte, waarbij hij zichzelf vrij zette voor het doel en beheerst de 0-1 liet aantekenen.

In de 27e minuut kwam FC Kunde op gelijke hoogte door te nonchalant uitverdedigen van DVSG. In de 37e en 39e minuut maakte Kunde de 2- alsmede de 3-1. Dit gebeurde twee maal door onoplettendheid in het hart van de verdediging.

De tweede helft probeerde DVSG het tij nog te keren maar slaagde daar uiteindelijk niet meer in. Bij de 4-1 in de 83e minuut was het dan ook gedaan en zal men volgende week thuis tegen Krayenhoff opnieuw de rug moeten rechten!