Brouwerij d'n Drul beleeft een Grand Opening

Algemeen

Foto: Amy Thoonen

GROESBEEK – Brouwerij d´n Drul heeft het afgelopen weekend officieel haar intrek genomen in de geheel gerenoveerde smederij van de familie Oomen aan de Dorpsstraat in Groesbeek.

Vrijdagmiddag werd er al een voorproefje genomen door de vrijdagmiddagclub, die de gastheer en gastvrouw Roland en Wilma een fotocollage aanboden van de oude smidse en een blijvend bloemstuk. Zaterdagavond 1 april was pas echt de Grand Opening van brouwerij d´n Drul midden in het centrum van Groesbeek. De datum van 1 april weerhield de toekomstige stamgasten niet om een kijkje te nemen in de brouwerij en proeflokaal d´n Drul en te genieten van het nieuwe speciaal gebrouwen biertje 'Eloy' een black wheat IPA biertje van 6,5 procent, dat zaterdagavond ten doop werd gehouden.

De brouwerij bleek zaterdagavond al te klein te zijn om de vele gasten te verwelkomen. DJ Frans zorgde ervoor dat de stemming er tot in de laatste uurtjes in bleef. In ieder geval is brouwerij d'n Drul een aanwinst voor het centrum van Groesbeek. Daar is en was zaterdagavond iedereen het over eens.

Uitgelicht

Digitale krant