Germania ook onderuit tegen Rohda Raalte

Germania ook

onderuit tegen

Rohda Raalte

GROESBEEK - Germania begon prima aan de wedstrijd tegen Rohda Raalte waarbij het ook enkele mogelijkheden creëerde.

In de 11e minuut kwam een voorzet Mo Ired bij Melvin de Klijn terecht maar dienst kopbal ging rakelings over. In de 15e minuut was het Stan Broenland die kopte maar deze bal was een prooi voor Rohda doelman Jens Veldwachter. In de tegenstoot was het
Ronald Gomez die namens Rohda kon inkoppen maar met een geweldige redding wist Alie Sesay te 0-1 hier nog te voorkomen. Een minuut later werd het alsnog 0-1 toen diezelfde Ronald Gomez de bal kreeg en vanaf rand strafschopgebied, de bal langs Sesay wist te schuiven.
Germania was dicht bij een doelpunt toen Tijn Jellema plotseling alleen voor de keeper stond maar zijn poging trof slechts de lat.
Direct daarna was het Melvin de Klijn die een prima kans kreeg maar hij liet zich opzichtelijk vallen daar waar een doelpoging een betere optie was geweest? De laatste kans voor de rust was voor Oguzhan Sahin van Rohda maar zijn kopbal ging over.

In de tweede helft ging het snel mis toen de erg matige maar vooral pietlutigge scheidsrechter Nijmeijer, in de 55e minuut een makkelijke penalty gaf aan Rohda na een vermeende overtreding op Ronald Gomez. Oguzhan Sahin wist wel raad met dit buitenkansje en maakte er 0-2 van.
Rohda domineerde de rest van de wedstrijd en Germania was onmachtig om hier iets tegenover te stellen. Er waren nog wel plaagstootjes van van Arjan Verhey en Jordy de Klijn maar Rohda had de beste kansen om er 0-3 van te maken Germania blijft door dit resultaat helaas laatste en nacompetitie lijkt op dit moment het hoogst haalbare.