Afbeelding

Dag van het park in buurtparken Het Groeske en Mariëndaal

Algemeen

GROESBEEK - "Zondag 28 mei wordt de jaarlijkse Dag van het park gehouden. De parken het Groeske en Mariendaal zijn zo mooi geworden, dat wij als buurt graag deze Dag willen vieren. Jong en oud zijn van harte welkom. We willen speciaal op deze dag mensen in een rolstoel de mogelijkheid bieden om een mooie parkwandeling te maken. Er zijn vrijwilligers die met u meegaan. U kunt natuurlijk ook met een eigen begeleider komen."

Van 13.00-16.00 uur is op verschillende plekken in het park muziek uit de buurt te horen en zorgt buurtbakker Gerda voor een lekker stukje vlaai. En dan is er ook een heerlijke picknick. "Om13.00 uur wandelen we vanaf Gasterij Het Groeske door de parken naar de picknickplaats. Op zaterdag 27 mei kun je voor 2,50 euro per persoon een pakket voor de picknick bestellen in de nieuwe winkel van Jan Linders. Zondags kun je het picknickpakket bij De Gasterij ophalen. Er zijn dan ook nog pakketten te koop. Maar: op is op."

Aanmelden voor de rolstoelwandeling of voor meer informatie: stichtingdegroesbeek@outlook.com of bel en app naar 06 15922921 (Erna Gerrits). Deze dag in de buurtparken wordt ondersteund door het Jan Linders Fonds.

Uitgelicht

Digitale krant