Afbeelding

MeisterO: de eerste dirigeerlessen

Algemeen

MILLINGEN - In Millingen is onlangs het project MeisterO van start gegaan. Voor onze regio een uniek project, gebaseerd op het landelijk bekende Maestro, gepresenteerd door Frits Sissing. Voor de presentatie van de Millingse variant heeft Brenda Nieborg zich beschikbaar gesteld. Het evenement vindt op zaterdag 17 juni plaats in sporthal De Duffelt. Er komt een juniorvariant in de middag en een senior-variant in de avond.

Ter voorbereiding op dit evenement, georganiseerd door fanfare Sint-Cecilia, zijn dirigent Dick Bolt samen met zijn partner Jacinta zaterdag 6 mei begonnen met de eerste dirigeerlessen aan zowel de junioren als de senioren. Aangezien Dick die dag ook nog eens jarig was, ontving hij een presentje en was er natuurlijk taart. Deelnemende prominente senioren zijn: Joep Dercks (Koning OEV1), Tom Erinkveld (Prins Deurdouwers), Alex ten Westeneind (wethouder), Willem Neijenhuis (Koning OEV), Vincent Scholte (directeur basischool), Paul Tissen (ondernemer) en Eric Smits (pastoor). Vanuit de hoogste klassen van de basisschool zijn de volgende kinderen gekandideerd: Maxim Bartelsman, Alyssa van Summeren, Marit Leenders, Boaz Bolhuis, Jan Honing en Rafaël Mateman.

Vanaf maandag 8 mei zijn kaarten verkrijgbaar voor MeisterO via de website van fanfare Sint-Cecilia (www.fanfare-stcecilia.nl) en via de Primera-winkel bij de Albert Heijn. Entree voor volwassenen bedraagt 7,50 euro. Kinderen hebben vrij entree, maar moeten wel een toegangskaart bestellen. Voor de leerlingen van basisschool Sint-Martinus wordt dit via de school geregeld.

Uitgelicht

Digitale krant