Eef van Riel terug naar De Treffers

Algemeen

GROESBEEK - Aankomend seizoen is Eef van Riel weer te bewonderen in het shirt van De Treffers. De 25-jarige middenvelder speelde van seizoen 2012/2013 tot en met seizoen 2014/2015 voor de rood-zwarten. In deze drie seizoenen kwam Eef tot 85 duels en 9 doelpunten. Voor zijn komst naar De Treffers verdedigde hij de oranje kleuren van de club uit zijn geboorteplaats Gendt, de Bataven.


Vanaf het seizoen 2015/2016 maakte Eef de overstap naar dorpsgenoot Achilles'29. Hier maakte hij op 7 augustus 2015 zijn debuut in de Jupiler League in de wedstrijd tegen Jong Ajax. Hierin gaf Eef de assist op de winnende treffer. Eef speelde tot nu toe 31 wedstrijden in de Jupiler League. Tijdens de periode bij De Treffers baarde Eef opzien door zijn geweldige schot en dito pass. Hij viel prima bij de smaak bij de club en de supporters.

Eef is blij met zijn terugkeer naar De Treffers. 'Ik heb nog veel contact met bijvoorbeeld Robin, Frenk, Niels, Coen en Jan-Willem. Ik heb een ontzettend goed gevoel gehouden bij De Treffers, dus je kunt wel zeggen dat ik heel blij ben dat ik terugkeer.' Als mooiste momenten op Zuid noemt Eef onder andere de KNVB bekerwedstrijden tegen NEC (1-3 verlies) en Telstar (2-1 winst). 'De Treffers is een warme club met een grote trouwe aanhang. Daarnaast is alles goed geregeld en staat er een mooi complex waarin alles geregeld is. De randzaken zijn prima geregeld, dat merk je aan alles. Ook voor mijn arbeidsloopbaan doet de club van alles. Hier ben ik blij mee. Ik ga er met het team een mooi seizoen van maken!'

Na de komst van Patrick Heesakkers en Tom Beissel is Eef van Riel de derde nieuwkomer voor het volgende seizoen.

Uitgelicht

Digitale krant