Afbeelding

Wandelvereniging Magnus zoekt barmedewerker

Algemeen

NIJMEGEN - De Nijmeegse Vierdaagse editie 101 komt er aan en Wandelvereniging Magnus is drukdoende met de organisatie daarvan. Tijdens deze week verblijven wij met een groep wandelaars in Ontmoetingscentrum De Kloosterhof in Weurt.

"Op de route verzorgen wij een 120-tal leden en gastlopers. Heb jij een klik met de Nijmeegse Vierdaagse of ben je uitgeloot, maar wil je toch iets betekenen tijdens deze gezellige en sfeervolle wandeldagen. Wandelvereniging Magnus is nog actief op zoek naar een enthousiaste en geschikte Bar medewerker voor op de locatie.

Je werkzaamheden als vrijwilliger bestaan uit het inschenken van dranken en het goed kunnen tappen van een lekker glas bier. Het ordelijk en schoonhouden van de bar. De aanvangstijden zijn zaterdag 15 juli vanaf 14:00 uur, zondag 16 juli vanaf 12:00 uur maandag tot en met donderdag vanaf 15:00 uur en vrijdag 21 juli vanaf 1400 uur. De sluitingstijden variëren, maar om 22:00 uur of eerder ben je klaar.

Heb jij enige ervaring met barwerkzaamheden, hebt jij goede sociale vaardigheden en ben je representatief, dan zouden wij het leuk vinden als je contact met ons opneemt. Wij bieden gezellig mensen die allemaal maar een doel hebben en dat is, er met elkaar een top week van maken! Uiteraard kun je elke dag gratis gebruik maken van de warme maaltijd en indien je van buiten Nijmegen komt, bestaat er de mogelijkheid om bij ons te overnachten. Voor meer info neem contact op met Jan Polman 4Daagse verzorgingscoördinator, 06 51757645.":

Uitgelicht

Digitale krant