Afbeelding

Fanfare Jubilate Deo in Amfitheater

Algemeen

GROESBEEK - De vrijwilligers zijn al druk in de weer om het buurtpark 't Groeske extra mooi te maken voor de komende concerten. Jubilate Deo is het vierde gratis concert dat deze zomer in de parken plaatsvindt. Naast de Ierse Band Bard en Co, de Parkdag met een mix aan optredens en Popkoor Trente Plus, is het nu de beurt aan de Fanfare. Mooi detail is dat er bij al deze vrolijke noten muzikale buurtbewoners betrokken zijn.

Het fanfareorkest bestaat uit zo’n 40 enthousiaste muzikanten met veel jonge spelers.. Elke donderdag wordt er gerepeteerd onder leiding van Mariska Brienen. Op 29 juni is de fanfare van 19.30-21.00 uur te beluisteren in buurtpark 't Groeske bij het Amfitheater aan de Mariëndaalseweg. In de pauze is er koffie, thee, fris, enz. met de gebruikelijke buurttaart en -cake. Bezoekers kunnen uit het repertoire hun favoriete muzieknummer kiezen. Bij slecht weer wordt het concert verzet naar 6 juli.

De opbrengst van deze avond met de fanfare komt ten gunste van buurtparken ‘t Groeske en Mariëndaal. De opbrengst wordt verdubbeld door het Jan Linders Fonds 2017.

Uitgelicht

Digitale krant