Inloop Sint-Jan de Deo

Algemeen

MILLINGEN - Ben je op zoek naar een luisterend oor, ontspanning of lotgenoten contact in een veilige omgeving? Dan ben je welkom in Millingen tijdens de 'Inloop Sint-Jan de Deo'! aan de Sint-Willibrordstraat 1 in Millingen aan de Rijn.

Inloop Sint-Jan de Deo is een veilige plek waar lotgenoten met een lichamelijke of psychische beperking elkaar kunnen ontmoeten. Het is een samenwerking van Ixta Noa en het RIBW.

Ixta Noa is een organisatie die ervaringsdeskundigen inzet om anderen met hun eigen ervaring te inspireren en om ze te ondersteunen.
Zij zijn opgeleid om hun ervaring in te zetten voor anderen. De RIBW Nijmegen & Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk. De RIBW wil haar cliënten helpen een zo gewoon mogelijk bestaan als burger in de samenleving te leiden. Zij gaan uit van de kracht en de zelfredzaamheid van de cliënt.

"Wanneer we geopend zijn, zitten ervaringsdeskundigen klaar voor een kopje koffie of thee, een spel, een goed gesprek en om met je mee te denken. Ook kunnen zij je ondersteunen bij het werken aan kleine doelen die je eventueel wilt bereiken. Op vrijdagochtend 7 juli organiseren we een ontbijtje bij de inloopochtend! Zoals elke week zijn alle leeftijden hier welkom, we zien je graag verschijnen."

Iedere vrijdagochtend van 09:00 uur tot en met 12:00 uur is de inloop geopend. Je mag vrijblijvend binnen lopen. We zien je graag terug tijdens de inloop en/of een van onze activiteiten! Meer informatie staat op www.deeljeervaringen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant