Afbeelding

Drukbezocht darttoernooi bij De Treffers met Co Stompé

Algemeen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – 48 darters uit de hele regio hebben zaterdag deelgenomen aan een speciaal darttoernooi met als gast niemand minder dan de bekende Nederlandse darter en sportcommentator Co Stompé.

"Het is vooral gezellig in Groesbeek", liet Stompé zaterdagmiddag weten tijdens het darten. I"k heb er nu al drie wedstrijden op zitten en tot nog toe alle drie met 3-0 gewonnen", aldus Stompé, "maar ik moet er nog vijf. Uiteraard hoop ik die ook te winnen maar dat is nog maar de vraag. Ik heb in ieder geval 3 of 4 goede darters gezien waarvan ik hoop dat ik die in de nabije toekomst nog eens tegen zal komen."

Waar het vooral om gaat bij De Treffers is de gezelligheid. 'Het hoeft niet altijd over die jongens (geld) te gaan. Met dit gezelligheidstoernooi, dat dankzij de Business Club leden tot stand is gekomen, wordt het darten op een geweldige wijze gepromoot en daar gaat het om", is Stompé van mening. Hij was al om half 12 bij De Treffers en na verwacht is het toernooi pas na achten afgelopen. "Zolang blijf ik in ieder geval hier, want gezelligheid kent geen tijd," zo besluit Stompé.

Uitgelicht

Digitale krant