Kermis 2017 bij OEV De Dreuge

Algemeen

MILLINGEN - Kermis bij OEV in Millingen aan de Rijn staat voor vier dagen feesten met een vleug van de daarbij horende schutterstradities. Naast een groot muzikaal feest wordt er dan op zondagmiddag om 14.30 uur weer op de vogel geschoten. Eerst voor de prijzen en dan voor de titel koning(in) en Jeugdkoning van de Dreuge. Vanaf een groot terras kan iedereen deze sportieve strijd komen volgen.

Bent u ook benieuwd wie voor de titels gaan, of gewoon zin in een feest, iedereen is welkom. Tijdens de kermisdagen is er het volgende programma:

Zaterdagavond 22 juli Spot! van 21.00 tot 01.30 uur. Licht uit! Spot! aan!. De vijf 'goodlooking' Spot!-bandleden zijn jong, enthousiast en maken een enthousiaste, spraakmakende en goed doordachte podiumshow. Spot! is dé band van het jaar

Zondagavond 23 juli Xplain! van 20.30 tot 1.30 uur. Xplain!... bestaat uit zeer ervaren musici met 100 procent live zang en spel.

Maandag van 14.00 tot… Meet You & Me! You & Me is live muziek op zijn best! Zes ervaren en enthousiaste musici zorgen voor de beleving die nodig is voor het slagen van een feest. Zacht als dat gewenst is, hard als het mag! Laat het vakmanschap van You & Me ook u betoveren! Het programma wordt afgewisseld met DJ Deftach

Dinsdagavond 25 juli Xplain! van 20.30 tot 01.30 uur. Op deze avond gaan we “'over de top' met wederom Xplain. Een avond vol meezingers. Alle dagen vrij entree.

Uitgelicht

Digitale krant