Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Senioren Millingen nemen voorproefje op kermis dankzij schutterij OEV

Algemeen

Foto : Peter Hendriks

MILLINGEN – Voor de 20ste maal is in Millingen aan de Rijn zaterdagmiddag 15 juli de vroege kermis voor senioren gehouden in het schuttersgebouw van OEV (De Dreuge) aan de Heerbaan.

Voor de senioren van Millingen en niet te vergeten voor de bewoners van Gasthuis Sint-Jan de Deo is het een voorproefje op het jaarlijkse kermisgebeuren in het Rijndorp. In Millingen waren diverse opstapplaatsen gerealiseerd zodat het zonnetreintje de senioren naar het schuttersgebouw kon brengen, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. De ruim 100 senioren werden welkom geheten door voorzitter Tonja Nijenhuis, terwijl erelid Rein Driessen terugblikte op de afgelopen 20 jaar. Daarna werd er gedanst op muziek van Theo van Blitz.

Het werd een kermismiddag die er zijn mocht met als hoogtepunt de traditionele rolstoel en rollator polonaise die voorop werd gegaan door het Koningspaar Willem en Corry. Uiteraard ontbraken de oliebollen op deze vervroegde kermis niet, evenals de tombola en het kaartschieten. De prijswinnaars bij het schieten waren: 1e Peter Hendriks, 2e Ans Smitjes en 3e Herman Janssen.

Uitgelicht

Digitale krant