Toon de Aat-cup

Algemeen

Toon de Aat-cup

BREEDEWEG - Op zaterdag 26 augustus wordt op sportpark Breedeweg het jaarlijkse lagere elftallen en veteranen toernooi van Groesbeekse Boys gespeeld.

Dit toernooi dat vernoemd is naar de oud-voorzitter is, staat ook bekend als de “Toon de Aat cup”. Winnaar van deze cup is het team van Groesbeekse Boys dat het hoogst eindigt. De organisatie is er weer in geslaagd om voor beide competities diverse teams uit de regio te strikken.

Het toernooi wordt gespeeld tussen 15.30 en 19.00 uur. Locatie is sportpark Breedeweg. Na afloop van het toernooi is er een feestavond in de kantine/buitenterras. De entree voor deze avond is vrij.

Onderhoudsdag Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Zaterdag 2 september kunnen leden en supporters van R.K.S.V. Groesbeekse Boys de handen uit de mouwen steken tijdens de onderhoudsdag op sportpark Breedeweg.

Met een grote groep vrijwilligers worden op het sportpark klussen uitgevoerd, waarvoor normaal geen tijd is. Centraal staan dit keer snoei-, schilder- en schoonmaakwerkzaamheden. Gezelligheid en saamhorigheid staan hierbij centraal. Voor koffie en broodjes wordt gezorgd. Aanvang van de onderhoudsdag staat om 08.30 uur gepland. Informatie verkrijgen en aanmelden kan bij Eric Meijer (coördinator commissie accommodatie) telefoon 06 53225059. Dit kan ook per e-mail: info@groesbeekseboys.nl.

Bingoavond

GROESBEEK – Tijdens de bingoavond op donderdag 10 augustus in De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek is de jackpot van 300 euro gesneuveld.

Op de eerstvolgende bingoavond op donderdag 17 augustus start de jackpot weer met 50 euro. Samen met de hoofdprijs is er 300 euro in de wacht te slepen voor de gelukkige bingospeler(ster). De zaal van De Mallemolen is om 19.00 uur geopend. De bingoballen beginnen om 20.00 uur te rollen. Iedereen is op deze avond welkom.

Uitgelicht

Digitale krant