Van links naar rechts: 1e Jan Terwindt, 2e Cor Seegers, 3e Ton Driessen, 4e Geert Reijnen. (Foto:Bert Roodbeen)
Van links naar rechts: 1e Jan Terwindt, 2e Cor Seegers, 3e Ton Driessen, 4e Geert Reijnen. (Foto:Bert Roodbeen)

Geslaagdbandstoottoernooi bij KBO Ooij 50+

Algemeen

Foto: Bert Roodbeen

OOIJ – Van donderdag 15 - zaterdag 17 februari hield de biljartafdeling van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren 50+ voor het 16 jaar het Open Bandstoot toernooi 50+ in dorpshuis De Sprong. Door de carnavalvakantie konden enkele getrouwen niet meespelen, dit werd gelukkig gecompenseerd met nieuwe gezichten.

Na de eerste loting werd er met 28 deelnemers gestart voor een plek bij de laatste vier door tijdgebrek en met instemming van de deelnemers werden de laatste partijen aangepast. De finale zonder beurten werd gespeeld door Jan Terwindt en Cor Seegers die elkaar lang in evenwicht hielden, maar uiteindelijk nam Jan Terwindt een eindspurt en won met de benodigde 35 caramboles de partij van Cor Seegers die er toch nog 26 binnen wist te halen, goed voor de tweede plaats. Ton Driessen won in 25 beurten met 19 caramboles van Geert Reijnen met 16 caramboles. Jan Terwindt heeft wisseltablet nu voor de achtste keer in zijn tijdelijke bezit.

De uitslag: halve finale: Geert Reijnen met 16 caramboles 4e plaats, Ton Driessen met 19 caramboles 3e plaats; finale: Jan Terwindt met 35 caramboles 1e plaats en wisseltablet. Cor Seegers 26 caramboles 2e plaats.

Uitgelicht

Digitale krant