(foto: STAM)
(foto: STAM) Foto: STAM

Nationale beachvolleybalcompetitie op sportpark De Hove

Algemeen

MILLINGEN - Op zaterdag 5 mei organiseert STAM/Switch '87 in samenwerking met de Nevobo een nationaal beachtoernooi voor dames 3e divisie op sportpark De Hove in het kader van de Nationale Beachcompetitie.

Het is ook mogelijk om in te schrijven als je in een lagere zaalcompetitieklasse speelt. Je moet uiteraard wel lid zijn van de Nevobo. Inschrijven kan uitsluitend via de Nevobo: www.zelfbeachen.nl tot en met 30 april 12.00 uur.

Het programma is als volgt:

Tijdstip uiterlijk aanmelden op de toernooidag: 08.30 uur

Tijdstip start toernooi: 09.00 uur

Richttijd finale: 16.00 uur

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Van den Hatert - Millingen.

Op 5 mei is de aftrap van een serie beachvolleybaltoernooien in het kader van de Nationale Beachvolleybalcompetitie die tot eind augustus door het hele land op zo’n vijftig verschillende locaties worden georganiseerd door de Nevobo samen lokale (beach)volleybalverenigingen die als promotor fungeren en daar zit dit jaar dus ook Millingen aan de Rijn bij. Het volgende toernooi in dit verband organiseert Switch ‘87/STAM op 3 juni tijdens het buitentoernooi. Dan wordt een toernooi georganiseerd in het kader van het Junior Beach Circuit en kan worden deelgenomen door meisjes in de klassen < 13, < 15, < 17 en < 19 jaar. In de jongste klasse (< 13 jaar) kunnen ook mix-teams inschrijven.

Komende zomer vindt ook het EK beachvolleybal plaats in de vier steden Den Haag, Utrecht, Apeldoorn en Rotterdam. Meer informatie op www.stamvolleybal.nl, www.zelfbeachen.nl of via volleystam@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant