Muzikale inloopmiddag in Beek

Algemeen

BEEK - De beheerstichting van het Kulturhus, de Zonnebloem en de KBO Beek verzorgen op 23 juni om 14.30 uur in het Kultuurhus Beek samen weer de derde muzikale inloopmiddag van het jaar.

Gast deze middag is de alom bekende Theo van Blitz, een ervaren entertainer die de leden, donateurs, bekenden en liefhebbers ook nu weer een bijzondere middag zal bezorgen. Theo is een graag geziene gast in het senioren circuit en op feesten. Dus, kom weer een dansje maken, heerlijk socialiseren of gewoon genieten van deze middag. Wat u ook wilt ondernemen, succes is zeer zeker verzekerd.
Deze middag staat ook nu weer open voor alle senioren uit alle kernen van onze gemeente. Menigeen uit de kernen is reeds vaste gast op deze middagen. Wat let u, sluit u aan en kom ook.
De entree, uw eerste kopje koffie/thee evenals de hapjes die tijdens de middagen rondgaan zijn gratis. De aanvang is 14.30 uur. Tijdens de middag gaat er voor de niet-leden en donateurs een bus rond waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de middagen ter voorkoming van het isolement van senioren.

Uitgelicht

Digitale krant