(Foto: Joop Verstraaten)
(Foto: Joop Verstraaten)

Barbier in winkelcentrum Bellevue in Groesbeek scheert diverse mannen

Algemeen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Ter gelegenheid van vaderdag hebben de winkeliers / ondernemers van winkelcentrum Bellevue in het centrum van Groesbeek een echte barbier ingehuurd.

Compleet met wastafel, spiegels, scheermessen en overige scheerattributen streek de barbier zaterdagmorgen neer nabij delicatesse zaak De Kaaspunt. Een van de eersten die zich eens uitgebreid liet scheren was Theo Wijers – de man die er al enkele jaren voor zorgt dat het centrum van Groesbeek er piekfijn bij ligt. Hij nam er even de tijd voor om zich eens goed te laten verwennen. Hij werd geschoren zoals hij dat nog nooit heeft meegemaakt en zijn gezicht was na afloop zo glad als een aal. Zijn hoofd werd zelfs in vochtige handdoeken gewikkeld waarbij alleen zijn neus zichtbaar was. Volgens de barbier komen hierdoor de poriën van het gezicht open.

Theo was na afloop tevreden met het resultaat. "Zo kan ik weer thuiskomen", liet hij lachend weten. Diverse mannen hebben zaterdag het voorbeeld van Theo opgevolgd en zijn evenals Theo met een glad gelaat thuis gekomen. De barbier had er zijn handen vol aan.

Uitgelicht

Digitale krant