Sint-Bartholomaeuskerk. (foto; Anita Baarns)
Sint-Bartholomaeuskerk. (foto; Anita Baarns) Foto: Anita Baarns

Najaarsactie stichting Red de Bartholomaeuskerk

Algemeen

BEEK - Vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober is in Nico de Witt Plus weer een stand van stichting Red de Sint-Bartholomaeuskerk te vinden. Net zoals in de afgelopen jaren zijn er noveenkaarsen te koop en fraai bewerkte leien met het silhouet van de kerk.

Nieuw in het assortiment zijn setjes van vijf kerstkaarten met kleurige afbeeldingen van kerststallen uit Beek en omgeving. Daarnaast kunnen ook cd’s en kunstwerken (etsen, zeefdrukken en lino’s) worden gekocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan de doelstelling van de stichting om het beeldbepalende kerkgebouw voor onze Beekse gemeenschap te behouden.

Tijdens deze twee dagen kan een ieder ook informatie krijgen over de mogelijkheden om de stichting te steunen met een eenmalige of een structurele periodieke schenking. Stichting ‘Red’ is door de Belastingdienst erkend als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Kijk ook op www.sintbartholomaeuskerkbeek.nl/anbi.htm.

Uitgelicht

Digitale krant