Peutercafé Leuth

Algemeen

LEUTH - Op 5 november is er weer een peutercafé in het kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen.

Deze keer is het thema: speelgoed. Met de aankomende feestdagen voor de deur, is dit een actueel thema: speelgoedwinkel De Regenboog uit Nijmegen komt vertellen over speelgoed. Welk speelgoed is leuk en leerzaam tegelijk? Wat is ‘verantwoord speelgoed’, welke materiaalsoorten, wat is geschikt voor welke leeftijd? "Ze neemt ook wat dingen mee om te laten zien, niet om te verkopen. Doe met deze informatie je voordeel bij de aankopen voor Sinterklaas en de kerst."

Het peutercafé Leuth vindt plaats in het kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4 van 10.00 tot 11.30 uur. "Je bent met je kind bij het peutercafe welkom. Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s, oma’s of gastouders ontmoeten. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staat voor je klaar!"

Uitgelicht

Digitale krant