Groesbeekse Boys wint opnieuw

BREEDEWEG - Na de overwinningen op Krayenhoff en UHC wist Groesbeekse Boys afgelopen zondag de competitiewedstrijd tegen OSC opnieuw met een overwinning af te sluiten. In Oosterhout werd met 1-3 gewonnen. Door deze nieuwe winst staat het team van trainer Michel Houterman inmiddels op een gedeelde tweede plaats van de ranglijst.

Groesbeekse Boys speelde een goede wedstrijd. Het wist de tegenstander onder druk te zetten en creëerde veel kansen. Maar omdat Groesbeekse Boys verzuimde de vele kansen om te zetten in doelpunten werd het voor de meegereisde supporters toch spannend. Bram de Bruin opende na twintig minuten voetballen de score. Met een goede individuele actie trok hij vanaf de zijkant naar binnen en schoot onberispelijk binnen in de verre bovenhoek. Gijs Müskens en Dave Kleijnen verzuimden daarna de geel-zwarte formatie verder op oorsprong te zetten.

Bij aanvang van de tweede helft wisten de Groesbeekse aanvallers wederom een aantal goede kansen niet om te zetten in een doelpunt. Een half uur na de thee lukt dit Jan Willem Hendriks wel. Met een fraaie stift verschalkte hij de OSC doelman. Door slordig balverlies lukte het Ruben Jansen in de negentigste minuut de aansluitingstreffer te scoren. Ondanks dat de spanning in de Groesbeekse ploeg toenam wist Jan Willem Hendriks acht minuten in blessuretijd nog een keer te scoren en de winst definitief binnen te slepen.

Zondag 21 oktober speelt Groesbeekse Boys een thuiswedstrijd tegen Batavia. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.