Leden van De Kèls. (foto: Diny Kuijpers)
Leden van De Kèls. (foto: Diny Kuijpers)

De Kèls laten het hart van Ooij ook in 2019 extra kloppen

Algemeen

OOIJ - Op aandringen van hun fans start zanggroep De Kèls al op zaterdag 27 oktober de met de verkoop van de kaartjes voor de Kèlsmiddag op 13 januari.

Met name de fans in Beek, Erlecom, Kekerdom, Leuth, Ooij, Persingen, Ubbergen en Wercheren staan te popelen om een kaartje te bemachtigen. Het optreden in januari is 's middags om 14:00 uur in het kloppend hart van Ooij: dorpshuis De Sprong.

Het programma in januari aanstaande is hetzelfde programma als op 27 oktober (20:00 uur) in het cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. Het publiek wordt tijdens beide optredens verrast met mooie, onverwachte en uiteenlopende liedjes van uiteenlopende artiesten. Liedjes die zij allang niet meer hebben gehoord. Liedjes die doen herinneren aan de eerste liefde of eerste vakanties. Evergreens waartussen enkele gloednieuwe nummers die speciaal voor deze gelegenheid zijn bewerkt.

Het programma wordt afgewisseld met verrassende cabareteske intermezzo's. Je ontmoet er veel oude en nieuwe bekenden en er valt behalve het zingen en meezingen ook veel te lachen. Kortom: een welkome oppepper. De kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn vanaf 27 oktober te verkrijgen bij de leden van De Kèls en aan de kassa van dorpshuis De Sprong.

Uitgelicht

Digitale krant