(foto: Marcel Vink)
(foto: Marcel Vink) Foto: Marceel Vink

Auto's zwaar beschadigd bij aanrijding in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – Bij een aanrijding op de kruising Cranenburgsestraat, Reestraat en Boersteeg in kerkdorp De Horst zijn maandagmorgen twee auto's zwaar beschadigd.

Het ongeval werd veroorzaakt door een automobiliste uit Groesbeek, die vanaf de Reestraat de Cranenburgsestraat wilde oversteken en daarbij geen voorrang verleende aan een Duitse automobiliste op de Cranenburgsestraat. Door de klap belandden beide auto's zwaar beschadigd in een droge sloot, terwijl de Duitse auto nog door een heg reed. Omdat melding was gemaakt, dat er een inzittende van de Groesbeekse auto bekneld zou zitten, werd de brandweer van Groesbeek ook gealarmeerd alsmede een ambulance.

De brandweer moest vanwege onderbezetting ook de hulp in roepen van de Ubbergse collega's. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek, dat de politie het slachtoffer al uit de auto bevrijd had. Wonder boven wonder kwam iedereen er zonder noemenswaardige kleerscheuren vanaf. Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd. Het verkeer is enige tijd omgeleid.

Uitgelicht

Digitale krant