Kater voor DVSG

Algemeen

GROESBEEK - DVSG maakt zaterdag 10 november de gestaakte eerste wedstrijd van het seizoen thuis tegen DVE Trajanus af.

De stand is 2-1 en DVSG mag starten met een penalty en daarna is er nog tien minuten te spelen tegen een tegenstander met 9 man op het veld.

De wedstrijd begint om 17.00 uur en het wordt al wat schemerig. Menno Sillessen neemt de penalty en scoort de 3-1 voor DVSG. Het lijkt nu een eenvoudige klus te worden, maar niets is minder waar. DVE Trajanus gooit zoveel energie en opportunisme in de strijd dat het lijkt alsof zij met twee man meer op hete veld staan. In de vierde minuut scoort DVE Trajanus de 3-2 en nu wordt het helemaal billenknijpen.

De scheidsrechter geeft van de start al aan dat hij tijdrekken bijhoudt en na 10 minuten en 34 seconde scoort DVE Trajanus de 3-3. De scheidsrechter fluit af na het doelpunt. Er is grote vreugde bij DVE Trajanus en verslagenheid, boosheid en onbegrip bij DVSG dat dit zo heeft kunnen gebeuren. Dit is wat je noemt een echte 'kater' overhouden aan een supergoede seizoensstart.

Volgende week speelt DVSG uit tegen AAC Olympia en zal het moeten proberen deze 'ervaring' van zich af te schudden.