Ook chauffeur worden?

Algemeen

GROESBEEK - Op verschillende plekken in Groesbeek, Breedeweg en de Horst, kunnen mensen naar de ‘inloop en ontmoeting’. Het is precies wat het zegt: je kunt er zo heen en andere mensen tegen komen, een praatje maken, koffie drinken, meedoen aan een activiteit en/of mee eten bij de buurtsoep of de buurt lunch. Gezellig!


Alleen is het zo dat mensen die slecht ter been zijn er niet zo maar heen kunnen, terwijl ze dat graag willen.
Iets anders is ‘Tafeltje Dekje’: voor ieder die niet (meer) zelf kan koken de warme maaltijd, thuis bezorgd door vrijwillige chauffeurs. De meeste chauffeurs die er zijn doen het al vele jaren, met veel plezier. Een aantal heeft moeten stoppen vanwege hun leeftijd (80+).
"Heeft u een beetje tijd, een auto èn vindt u het leuk om iets voor een ander te betekenen dan is dit misschien iets voor u. Een medewerker van Forte Welzijn regelt de contacten en is dagelijks bereikbaar voor vragen. Er is een vergoeding voor de brandstof.
Hebt u interesse om mensen te brengen naar- en te halen van de ‘inloop en ontmoeting’, of om maaltijden rond te brengen? Of zou u naar de ‘inloop en ontmoeting’ bij u in de buurt willen? Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen (06 21213224) of mailen naar Marjon Galdermans (marjon.galdermans@fortewelzijn.nl)."

Uitgelicht

Digitale krant